Ta hand om din kropp

Vi är nog många som inte lyssnar så noga på våran kropp, jag är en av dem kan jag säga. Eller visst gör jag det, men jag skulle kunna bli betydligt bättre och det klivet har jag precis tagit tillsammans med, Vårdväskan. Genom att börja använda deras stödstrumpor hjälper jag kroppen med en hel del saker. Bland annat hjälper det hjärtat att försörja benen med friskt blod, de förebygger och lindrar trötta och svullna ben, de förebygger mot åderbrock och bensår. Ja det är en del bra saker som stödstrumpor hjälper mot, sen finns det en hel del andra bra saker.
Så vilka kan bära dessa strumpor? Måste man vara en aktiv människa för att bära dem? Saken är den att alla kan använda dem oavsätt grad av aktivitet. Har du ett kontorsjobb där du sitter ner större delen av dagen passar dem alldeles utmärkt. 
 
Så passa på och hjälp din kropp lite på vägen så ska du se att det kommer kännas lättare på många olika sätt. Stödstrumporna hittar ni här och de finns i alla olika färger och mönster. Ni kommer inte att bli besvikna.
 
 
 
 

Kommentera här: