3,3 kg

Egentligen ska man inte väga sig, egentligen inte ha en våg ens, utan det är centimeterna som räknas. Sen finns det sådana som väger sig och jag är en av dem. På 7 dagar, en vecka har jag gått ner, 3,3 kg genom att äta LCHF!!

Man ska veta att man går inte baraner i vikt. Utan LCHF är en viktnormaliserande kost och med det menas, behöver man gå ner gör man det, behöver man gå upp gör man det och har man en bra vikt kanske man inte går ner, då kroppen redan har hittat sin normalvikt. 
Man ska också veta att går man ner mycket som i mitt fall, så är det i början. Ju längre tiden går ju närmare normalvikten kommer man och kilona blir mindre som man går ner. 

Om man fuskar med LCHF genom att blanda fett med kolhydrater så blir det omvänt man får upp om man ska gå ner. Man går inte upp av fettet som många tror utan kolhydrater, sockret, och de två tillsammans blir ännu värre. Man ska heller inte äta för mycket protein då kroppen gör om det till kolhydrater. 

Man bör även akta sig för allt som heter sockerfritt, då det inte finns något som är sockerfritt. Vad innehåller det istället då? Jo olika former av sötningsmedel och det är egentligen "socker med turbo fart."

Kommentera här: