God morgon och helgens äventyr

God morgon! Hoppas att ni alla har haft en god natts sömn, det har i alla fall jag haft, har inte vaknat en enda gång som annars är vanligt för mig. Dock vaknade jag med huvudvärk på grund av en omställningsperiod som nu pågår i kroppen då jag lägger om min kost till LCHF. Nu ska allt skit bort, det vill säga all kolydrater! Så i helgen rensade jag ut skafferiet, fyra(!!) fulla kassar med bara gift blev det. Tänk vad vi egentligen stoppar i oss!
 
Vad har ni hittat på för roligt i helgen? 
I lördags var jag och Edvin till Vallmobadet i Kolbäck. Det bästa han vet är just att bada. Varje morgon hemma tittar han på badrummet och säger, "baaa" som då betyder bada. Så efter all otur med sjukdom, lasarett inläggningar förkylningar så lyxade vi till det med badhus.
 
 
 
 
Man blir väldigt trött att vara i badhus och bada måste jag säga. Edvin sov från tretiden till strax innan sex på kvällen!! När man sovit så länge fick man stanna uppe och titta på melodifestivalen.  Tyckte ni att det var rätt låt som vann föresten?Edvin gillade i alla fall Frank, men jag höll på Molly.
 
 
 
En bild på skafferiet, det blev inte så mycket kvar kan jag säga, men det vi har kvar är i alla fall bra för kroppen än det vi kasstade i alla fall. Hyllan näst längst upp måste jag tillägga är Edvins, då han inte äter LCHF. Nu kvarstår kyl och frysen. 
 
 

Kommentera här: